Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У реабілітаційному центрі дітей з особливими потребами єпископ Васильківський Пантелеімон звершив молебень і благословив на відпочинок

В рамках соціального служіння Православної Церкви з благословення Блаженішого Митрополита Київського і всієї України Володимира Паломницький Центр при ВЗЦЗ УПЦ у співпраці з Синодальним відділом УПЦ по взаємодії зі збройними силами та іншими військовими формуваннями України організував оздоровлення дітей з обмеженими функціональними можливостями у дитячому реабілітаційному центрі «Лісова пісня».
 
Відпочинок дітей у літньому реабілітаційному центрі став можливим завдяки фінансовій підтримці Президента благодійного фонду «Родина», депутата Київської обласної ради Оніщенка Олександра Романовича.
 
До Паломницького Центру Української Православної Церкви звернулося об’єднання сімей, які виховують інвалідів з функціональними обмеженнями «Долоні», з проханням організувати відпочинок та оздоровлення дітей у літньому таборі. Паломницький Центр УПЦ домовився про перебування дітей в одному з найкращих в Україні реабілітаційних центрів «Лісова пісня» (п.Богатир, Акімовского р-ну Запоріжської обл.), який має спеціалізоване обладнання, лікувальну базу і досвід в оздоровленні дітей з тяжкими формами інвалідності.
 
Діти перебуватимуть у таборі з 1 по 15 червня 2012 року. Напередодні, 31 травня, у храмі Всіх Святих на місці будівництва Свято-Воскресенського кафедрального собору Української Православної Церкви єпископом Васильківським Пантелеімоном, головою Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї, у присутності дітей та їх родин був звершений молебень.
Докладніше про роботу Паломницького Центру Української Православної Церкви можна дізнатися на сайті pilgrims.in.ua