Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.05.2012. КИЇВ. Відбулося освячення хреста на місці де буде збудовано храм на честь ікони Божої Матері

20 травня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира,Предстоятеля Української Православної Церкви, на території Київського міського центру репродуктивної і перинатальної медицини,що в Оболонському районі по проспекту Героїв Сталінграду, 16 відбулося освячення хреста на місці де буде збудовано храм на честь ікони Божої Матері «Помічниця в пологах».
Чин освячення очолив благочинний Північного округу протоієрей Тимофій Костюченко в співслужінні настоятеля храму протоієрея Павла Козаря.
Наприкінці освячення отець Тимофій звернувся до всіх прихожан парафії зі словами настанови, зокрема побажав Божої допомоги і стійкості в вірі.
Релігійна громада на честь ікони Божої Матері «Помічниця в пологах» більше 6-ти років проводить Богослужіння та займається духовною, моральною, психологічною і соціальною допомогою хворим, вагітним та всім хто її потребує, орендуючи для своїх потреб приміщення на I-му поверсі пологового корпусу.
Божою ласкою та зі згодою і підтримкою директора Центру Камінського Вячеслава Володимировича,професора, заслуженого лікаря України,член-кореспондента НАМНУ, людини глибоко віруючої вирішено питання розміщення невеликого храму біля пологового корпусу.