Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.05.2012. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Єпископ Іларій зустрівся з головою Київського обласного фонду милосердя та здоров’я

21 травня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, керуючий Макарівським вікаріатством Київської єпархії єпископ Макарівський Іларій зустрівся із головою правління Обласного фонду милосердя та здоров’я Київської обласної державної адміністрації Галиною Єкименковою.
Зустріч відбулася після богослужіння, яке владика Іларій звершив в храмі в ім’я преподобної Параскеви Сербської села Лишня Макарівського району. Настоятель храму архімандрит Філарет (Єгоров) очолює благодійницьку комісію Макарівської районної ради і є членом правління вищеназваного фонду. Благодійницькою комісією Макарівської районної ради спільно з обласною державною адміністрацією неодноразово здійснювалися акції духовно-соціального служіння за участю кліриків Макарівського благочиння Київської єпархії Української Православної Церкви та працівників соціальних і педагогічних установ різних районів столичної області.
Галина Іванівна сповістила єпископу Іларію про позитивний досвід співпраці на ниві милосердя служителів Церкви та відповідальних працівників районних державних адміністрацій та необхідність її поглиблення. Єпископ Макарівський Іларій повідомив про готовність кліриків ввіреного йому вікаріатства до подальшої спільної плідної роботи. Керуюча фондом запевнила, що обласна державна адміністрація всіляко сприятиме служителям Церкви у справі допомоги людям.
На завершення бесіди сторони домовилися найближчим часом провести чергові спільні благодійні акції.