Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.05.2012. УЖГОРОД. Архієпископ Феодор прийняв участь у святкуванні дня матері

Керуючий Мукачівською єпархією у вітальному слові привітав усіх присутніх з пройдешніми святами, а також зазначив сутність місіонерського подвигу людей, які вкладають свою душу в виховання дітей-сиріт, або ж дітей з малозабезпечених сімей.
Сам Господь в своєму Євангелії підкреслює важливість піклування про сиріт. Після привітання архіпастир вручив подарунки діточкам. На свято також прибули священнослужителі Мукачівської єпархії, а також високі гості. А саме, заступник голови Закарпатської Обласної Ради Сербайло Андрій Андрійович, міський голова міста Ужгород Погорєлов Віктор Володимирович, депутати та велика кількість людей, яким є не байдужою доля сиріт.
Зал був вщент переповнений людьми, тому багато присутніх стояли в коридорі. Після усіх привітань вихованці дитячого будинку порадували присутніх чудовими виступами, кожен з яких супроводжувався гучними оплесками.
По завершенні святкування архіпастир надав усім присутнім Боже благословіння та благословив дітей-сиріт на довгоочікувану поїздку до Санкт-Пертербурга.