Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.04.2012. ВІННИЦЯ. На Пасхальні свята духовенство та парафіяни відвідали лікарні та будинки-інтернати

15 квітня, в день Світлого Христового Воскресіння настоятель храму Вознесіння Господнього с. Уланів Хмільницького району відвідав місцевий будинок-інтернат для людей похилого віку. Священик привітав його мешканців зі святом та за допомогою прихожан, влаштував для них святковий обід.
15 квітня благочинний Мурованокурилвецького району протоієрей Василій Балан разом з православною молоддю, відвідав районну лікарню та привітав зі святом черговий персонал і хворих. В дарунок їм о.Василій приніс, освячені паски і яйці, солодощі та фрукти. Крім цього, кожному, хто знаходився у лікарні, священик подарував ікони. Батюшка побажав усім міцного здоров’я, скорішого одужання та повернення додому.
16 квітня, на другий день Пасхи, протоієрей Василій Балан відвідав одиноких престарілих людей та багатодітні сім’ї, які мешкають у Мурованих-Курилівцях. Священик привітах їх зі святом, побажав їм здоров’я, міцної віри і подарував їм Пасхальні солодощі!
17 квітня вихованці недільної школи храму Вознесіння Господнього с. Уланів Хмільницького району відвідали місцевий будинок-інтернат для людей похилого віку. Настоятель храму протоієрей Ярослав Микитин привітав усіх його мешканців зі святом Пасхи Христової, а діти подарували усім святковий настрій, виконавши пасхальні піснеспіви.
На Пасхальному тижні настоятель Вінницького Покровского храму протоієрей Миколай Ковальчук разом з парафіянами відвідав Ладижинський інтернат «Троянда», в якому мешкають 154 дитини-інваліда. Священик подарував їм та їхнім вихователям ікони, книги Святого Письма, Закон Божий та дитячу православну літературу. Усі діти також отримали паски, солодощі, фрукти та соки.
Прес-служба Вінницької єпархії