Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.04.2012. БІЛА ЦЕРКВА. У єпархії відбувся пасхальний концерт

18 квітня, за благословення архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана, за ініціативи Білоцерківської єпархії у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.К.Саксаганського відбулася концертна програма присвячена Великодню. У святковому концерті взяли участь артисти та оркестр театру, діти недільної та хорової шкіл єпархії, архієрейський хор Спасо-Преображенського кафедрального собору, а також хор храму Нерукотворного Образу міста Корсунь-Шевченківський (Черкаська єпархія).
На святі були присутні: архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан, вікарій Білоцерківської єпархії єпископ Рокитнянський Никодим, директор театру В’ячеслав Валентинович Усков, секретар міської ради Олександр Борисович Олійник, духовенство єпархії, батьки, діти та інші гості.
На початку концерту й архієпископ Митрофан привітав усіх присутніх з великим і Світлим святом Воскресінням Христовим, а також вручив благословенні архієрейські Грамоти співробітникам місцевих засобів масової інформації та благодійникам, що тісно співпрацюють з єпархією.
Під час концертної програми лунали духовні твори та вірші, які прославляли Воскреслого Христа Спасителя, милозвучні піснеспіви та симфонічна музика.
Концерт приніс духовне піднесення, радість та хороший настрій усім присутнім.