Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.04.2012. КИЇВ. Архієпископ Августин привітав зі святом Пасхи особовий склад та військовослужбовців дисциплінарного батальйону

18 квітня голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин привітав зі святом Воскресіння Христового особовий склад та військовослужбовців, які відбувають покарання у дисциплінарному батальйоні Збройних сил.
Владика мав зустріч з командуванням батальйону. Під час бесіди, в якій взяли участь заступники голови відділу архімандрит Лука (Винарчук), протоієрей Віталій Приходько та головний військовий священик Київського гарнізону протоієрей Василій Стецяк були обговорені питання взаємодії із Синодальним військовим відділом УПЦ у справі духовної опіки особового складу та осіб, які відбувають покарання.
Владика побажав особовому складу благословення Божого та милості від воскреслого Христа. З особливою любов’ю архієпископ Августин звернувся до осіб, які відбувають покарання, побажав їм виправлення та ніколи не втрачати надії на краще.