Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.04.2012. КИЇВ. Голова Синодального військового відділу провів зустрічей новопризначеними керівниками силових структур

3 квітня голова Синодального відділу Української Православної Церкви по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин провів зустрічі з керівниками силових структур, які нещодавно були призначені на посади.
Під час зустрічі з Міністром оборони України Д. А. Саламатіним та начальником Генерального штабу — Головнокомандувачем Збройних сил України генерал-лейтенантом В. М. Заманою були обговорені питання духовно-пастирської опіки віруючих військовослужбовців та питання духовно-морального виховання особового складу Збройних сил України в період їх реформування.
Також на зустрічі з Міністром внутрішніх справ України генералом внутрішньої служби України В. Ю. Захарченком йшла розмова про стан моральності і духовності серед правоохоронців, роль та можливості Української Православної Церкви у його підвищенні. Також були обговорені інші питання вдосконалення співпраці УПЦ та МВС України на сучасному етапі.
Владика привітав високопосадовців з призначенням на відповідальні посади та молитовно побажав, щоб Господь Бог допомагав їм сумлінно звершувати своє служіння, сповна розкрити свої таланти і реалізувати їх на благо українському народові та нашій державі.