Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.03.2012. КИЇВ. Митрополит Антоній відвідав Блаженнішого Митрополита Володимира

14 березня митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній відвідав Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира в лікарні, де він наразі проходить реабілітацію.
Митрополит Антоній доповів Його Блаженству про стан справ в Хмельницькій єпархії, а також взяв благословення у Блаженнішого Митрополита Володимира на нагородження церковними нагородами кліриків єпархії до дня святої Пасхи.
В свою чергу Блаженніший Владика, подякував митрополиту Антонию за його труди, які він несе на ниві Хмельницької єпархії та нагородив Владику Антонія орденом святого Андрія Первованного з нагоди 65-річчя від дня народження, яке Владика відзначив наприкінці минулого року, а також вручив митрополиту Антоній вітальну адресу з нагоди цієї події:

«Ваше Високопреосвященство!
Дорогий Владико!

Прийміть Наші сердечні вітання з 65-річчям з Дня народження!
Ваше багатолітнє служіння Святій Церкві стало прикладом духовного життя для багатьох віруючих. Ви зуміли втілити в собі найдорогоцінніші якості християнина – любов до Бога та ближнього. Вашими талановитими здібностями та невтомними трудами побудовані величні собори та храми. Ваша відповідальність до послухів, що покладались на Вас священноначаллям нашої Церкви, та мудре керівництво стали запорукою любові до Вас священнослужителів та віруючих Подільського краю.
В день Вашого Ювілею підносимо молитви до милосердного Господа за Ваше здоров’я та ноголітня. Бажаємо Вам міцності душевних і тілесних сил, духовної радості та ласки Божої.
На увагу до церковних заслуг та з нагоди Вашого Ювілею вважаємо можливим удостоїти Вас Ордену Української Православної Церкви святого апостола Андрія Первозванного.

З любов’ю
+ Володимир,
Митрополит Київський і всієї України»

Наостанок, Владика Антоній побажав Блаженнішому якнайшвидшого одужання.