Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

31.01.2012. КИЇВ. Відділ релігійної освіти та катехізації при Священному Синоді оголошують «Другий Всеукраїнський конкурс програм, сценаріїв, проектів православних педагогів»

За благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України відділ релігійної освіти та катехізації при Священному Синоді Української Православної Церкви спільно з громадською організацією «Україна Православна» оголошують «Другий Всеукраїнський конкурс програм, сценаріїв, проектів православних педагогів».
Просимо Вас підтримати проведення конкурсу та розмістити оголошення про конкурс у Вашому ЗМІ (Оголошення про «Другий Всеукраїнський конкурс програм, сценаріїв, проектів православних педагогів» додається).
Положення про Конкурс, вимоги до оформлення матеріалів, документи для участі в Конкурсі, основні критерії відбору та більш детальну інформацію можна отримати на сайті Відділу релігійної освіти та катехізації при Священному Синоді УПЦ: www.rokim.org.ua та на сайті Громадської організації «Україна Православна»: www.orthodox-fund.org, а також за телефонами: 097-411-16-62; 066-028-57-78 (диякон Іоанн Ружицький співробітник ГО «Україна Православна», координатор проведення Конкурсу).
Прикликаю Боже благословення на Ваші труди,
+ ФИЛИП
Архієпископ Полтавський і Миргородський,
Голова Місіонерського відділу та Відділу релігійної освіти і катехізації
при Священному Синоді Української Православної Церкви