Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.01.2012. ВІННИЦЯ. Відбулися чергові збори благочинних єпархії

26 січня у єпархіальному управлінні, під головуванням митрополита Вінницького і Могилів-Подільського Симеона, відбулися збори благочинних єпархії.
Під час зборів обговорювався план заходів у рамках року соціального служіння, оголошеного єпархією. Зокрема благочинні Хмільницького та Жмеринського районів уже подали річні плани по кожній парафії. Інші благочинні мають зробити це до 30 січня. На початку лютого узагальнений план заходів буде опублікований на офіційному сайті єпархії.
Також на зборах обговорювався стан справ у Барському благочинні. Після обговорення митрополит Симеон прийняв рішення про те, що з метою поліпшення духовно-просвітницької, місіонерської та соціальної роботи Церкви у Барському районі та в м. Бар, а також для покращення церковно-адміністративного управління Барським благочинням, протоієрей Георгій Холод звільняється з посад благочинного Барського району та настоятеля Свято-Успенського храму м. Бар. При цьому він залишається штатним священиком цього храму і продовжує проживати у церковному будинку на території храму.
Благочинним Барського району та настоятелем Свято-Успенського храму м. Бар, указом правлячого архієрея, призначений клірик храму Святителя Миколая м. Вінниці архімандрит Серафим (Поворозник). Одразу після зборів новий благочинний був представлений духовенству Барського району.
Прес-служба Вінницької єпархії