Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.01.2012. ЛЬВІВ. Різдвяний вертеп Стебницької парафії відвідав із святковою постановою сиріт та вихованців Бориславської спецшколи-інтернату ДЦП

15 січня вертеп Стебницької парафії відвідав із святковою постановкою сиріт та вихованців Бориславської спецшколи-інтернату ДЦП.
На чолі з настоятелем парафії ієреєм Романом Кононенком православні стебничани за Святки наколядували вітамінних подарунків, іграшок та книг для бібліотеки спецшколи і продовжили шефську співпрацю, якою з 2005 року Стебник допомагає Арт-Терапевтичній «Асоціації КОВЧЕГ» організовувати катехитичну роботу й соціальне служіння для дітей з наслідками поліомієліту й паралічів. Наймолодшому учаснику стебницького вертепу Володі — 3 рочки.
Після виступу священик Роман Кононенко привітав керівництво, вихователів та дітей спецшколи з Різдвом та Новоліттям. Він побажав усім здоров’я, терпіння й Божого благословення. Відеоверсію вертепу дивіться згодом на сайті Асоціації «Ковчег». З благословення архієпископа Львівського і Галицького Августината найстарішого священика православної Львівщини протоієрея Володимира Ільницького вихованці відвідують Бориславський храм Покрова Божої Матері, сповідаютсья та причащаються, а потім готують у школі концертно-паломницьку програму оздоровчого співу.
Не лише у день Всеукраїнського Різдвяного флеш-мобу (15.01), але упродовж усіх Святок Асоціація «КОВЧЕГ» за допомогою представників Львівського молодіжного православного братства Почаївської ікони Богородиці УПЦ, бориславців, жертводавців з Києва й Торонто допомогли вихованцям Бориславської спецшколи-інтернату організувати дозвілля та освоїти муз-інструменти до подальших оздоровчих концертів.