Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.01.2012. ШЕПЕТІВКА. У єпархії відбувся вечір колядок

10 січня, єпископ Шепетівський і Славутський Діонісій відправив святкову вечірню у Свято-Різдво Богородичному Городищенському чоловічому монастирі.
Йому співслужили: секретар єпархії протоієрей Роман Тишкун, ігумен Різдво Богородичного Городищенського чоловічого монастиря архімандрит Роман (Кимович) та братія монастиря в священному сані.
За старанне виконання послуху єпископ Діонісій нагородив священицькою нагородою — наперсним хрестом, насельника обителі ієромонаха Пімена.
По завершенні богослужіння владика Діонісій привітав отця намісника, братію, парафіян та гостей з Різдвом Христовим і благословив усіх іконками, а дітей ще й солодкими подарунками.
Одразу ж після слів вітання братія монастиря розпочала традиційні Різдвяні колядки, на які завжди збираються духовенство і віряни з багатьох районів єпархії.
Брали участь у прославленні Спасителя святковими піснеспівами хорові колективи з: м.Нетішин — кафедральний собор ікони Божої Матері «Неопалима купина»; м.Шепетівка – храм мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії; Шепетівського, Ізяславського, Білогірського благочиннь та інші.
На завершення владика Діонісій подякував усім колективам, які прийняли участь у колядках за гарне та старанне виконання.
В свою чергу намісник монастиря архімандрит Роман висловив слова подяки Преосвященнішому владиці за Його архіпастирську опіку над обителлю.