Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.01.2012. БІЛА ЦЕРКВА. У драматичному театрі відбулась «Різдвяна ялинка»

9 січня, з нагоди свята Різдва Христового за ініціативи єпархії у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.К.Саксаганського відбулася концертна програма «Різдвяна ялинка» для дітей. У святковій виставі взяли участь артисти та оркестр театру, архієрейський та дитячий хори Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Біла Церква, хор духовенства, діти недільної та хорової шкіл Білоцерківської єпархії.
На святі були присутні, архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан, єпископ Рокитнянський, вікарій єпархії Никодим, директор театру В’ячеслав Валентинович Усков, духовенство єпархії, батьки та діти.
На початку концерту архієпископ Митрофан привітав усіх присутніх з Різдвом Христовим та подякував В’ячеславу Валентиновичу за теплу гостину у стінах його театру. Під час виступів лунали колядки та вірші про народження Христа Спасителя, милозвучні піснеспіви та симфонічна музика. Діти недільної школи Спасо-Преображенського кафедрального собору поставили прекрасний спектакль, відобразивши події Священної Історії Нового Завіту.
Концерт приніс радість та хороший настрій не лише дітям, але й дорослим.