Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.11.2011. ВІННИЦЯ. Єпархії відбувся музичний конкурс серед православної молоді

19 листопада, у актовому залі при Хрестовоздвиженському храмі міста , у рамкахРоку Молоді, оголошеного єпархією, відбувся конкурс молодіжних музичних талантів. У конкурсі взяли участь молоді співаки та творчі колективи з усіх благочинь єпархії. Вони є переможцями першого етапу конкурсу, який проходив протягом останнього місяця в районних центрах.
За умовами конкурсу кожен учасник виконав по дві пісні: одну духовну та одну світську. Конкурсантів оцінювало журі у складі викладача Київської Духовної Академії (музиканта за першою освітою) протоієрея Олега Кожушного, благочинного І Вінницького міського благочиння протоієрея Богдана Маліновського та регента церковного хору, студента Київського Національного Університету культури і мистецтв Назарія Давидовського.
Відкривали концерт представниці Могилів-Подільського благочиння Рубан Ніна та Сидоренко Богдана. Дівчата виконали дуетом пісню «Океан Божої любові», після чого Ніна заспівала чудову пісню-побажання «Дай Бог вам, друзі і родина…». Ця пісня створила у залі атмосферу майже родинного свята, де кожен наче забув, що він змагається на конкурсі, і ділився у звуках музики теплом свого серця.