Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.11.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній вручив орден директору «Хмельницькобленерго»

9 листопада 2011 року Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав з 60-ти річним Ювілеєм Генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Шпака Олександра Леонідовича.
Вітаючи Ювіляра Митрополит Антоній відзначив:
«Вельмишановний Олександре Леонідовичу!
Від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю та від себе особисто щиро вітаю Вас з 60-річним Ювілеєм!
У сьогоднішній святковий день хочу зазначити, що Ваша сумлінна і невтомна щоденна праця на благо народу є основою економічного зростання і підвищення життєвого рівня жителів нашого Подільського краю!
Так склалося, що важко знайти більш важливу галузь в економіці країни, ніж енергетична, адже від неї залежить не лише світло та тепло в наших оселях, але й стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Це робить Вашу професію однією з найнеобхідніших і найвідповідальніших і на моє переконання Сам Господь закликав Вас – людину віруючу, чесну і сумлінну, на високу посаду Голови правління – Генерального директора ВАТ «Хмельницьк-обленерго», яку Ви гідно обіймаєте вже багато років!
Користуючись нагодою, складаю Вам щиру подяку за чуйне серце, розуміння проблем Православної Церкви, а також закликаю Боже благословення на усі Ваші добрі справи та починання!
Щиро зичу Вам усіх гараздів Небесних і земних!
Нехай добрими подіями повниться життя, а людська шана буде вдячністю за чесність, людяність та вміння творити добро!»
За заслуги перед Українською Православною Церквою, благоді йність та з нагоди Ювілею Владика Антоній вручив Олександру Леонідовичу Орден УПЦ – Св. Миколая Чудотворця.