Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.09.2011. КОВЕЛЬ. В місті проходить Форум православних молодіжних лідерів

16 вересня розпочав роботу Форум православних молодіжних лідерів.
Учасниками заходу стали представники усіх благочинь Володимир-Волинської єпархії: священики, що займаються роботою з молоддю, а також юні активісти з числа парафіян.
Подібний захід вперше відбувається на теренах Володимир-Волинської єпархії. Понад п’ятдесят молодих людей з усіх куточків Волині прибули, щоб взяти участь у Форумі православних молодіжних лідерів.
Реєстрація делегатів проходила на території ковельського храму в ім’я Почаївської ікони Божої Матері. Після молебню перед початком доброї справи, учасники заходу переїхали в санаторій «Турія». Тут, у затишних приміщеннях, розташованих у мальовничому сосновому лісі й будуть проходити заняття та відпочинок учасників форуму.
Відразу ж по приїзді у санаторій учасники форуму відмітили високий рівень організації заходу. Комфортабельні номери, добірне харчування, чисте лісове повітря навкруги – усе це, сподіваємося, допоможе молоді зосередитися на спілкуванні та навчанні.
Перед початком роботи до присутніх звернувся секретар єпархіального управління прот. Володимир Лисий. Він передав присутнім благословення Преосвященного єпископа Володимира та побажав цікавої та плідної роботи.
До проведення Молодіжного форуму у Ковелі долучаються організатори Всеукраїнського молодіжного руху «ФОМА» (Форум організації молодіжної активності) — священик Владислав Диханов та його помічники. Протягом трьох днів вони навчатимуть учасників самостійно організовувати роботу православної молоді.
Молодіжні лідери будуть задіяні в тренінгах і семінарах, інтерактивних іграх, роботі в групах, презентації проектів, захисті доповідей.