Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.09.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Звернення митрополита Антонія з нагоди 15-ї річниці МНС України

Звернення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія з нагоди 15-ї річниці МНС України.

Щиро вітаю усіх працівників ГУ МНС, рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Хмельниччини з Днем рятівника та 15-ю річницею МНС України!
Високе покликання захищати від лиха є професійним обов’язком кожного з працівників МНС і тому відзначення Вашого професійного свята давно стало у нашій Державі всенародним визнанням і вшануванням людей Вашої мужньої професії.
У високому покликанні кожного з Вас ми вбачаємо життєву реалізацію найвищої заповіді Нового Заповіту, адже Господь не даремно сказав: «Немає більшої від тієї любові, як хто душу покладе за друзів своїх» (Єв. Іоанна, гл. 15, вірш 13). Отже Ви, у силу обраної професії, маєте любити людей до самопожертви, любити, не зважаючи на людські погляди й уподобання, схильності й захоплення, бо Ви – захисники, це непросто, але благородно й спасительно для душі!
Від імені духовенства, віруючих людей нашого квітучого Подільського краю, та від себе особисто, цього святкового дня бажаю Вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та життєвих благ, а головне — якомога менше тривожних викликів!
Нехай мир і злагода панують у Ваших домівках, а Всемилостивий Господь оберігає Вас від усіх негараздів й дарує усе необхідне для життя і спасіння!
З повагою
Керуючий Хмельницькою
єпархією УПЦ

+ АНТОНІЙ,
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ