Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.09.2011. ЛЬВІВ. Клірик Свято-Георгіївського храму відслужив молебень у загальноосвітній школі № 45

1 вересня, клірик Свято-Георгіївського храму протоієрей Миколай Баранов у супроводі архієрейського хору під керівництвом протодиякона Валерія Калінчука відслужив молебень на початок нового навчального року та окропив вчителів та учнів школи святою водою. У пастирському повчанні отець Миколай побажав першокласникам успіхів у навчанні та закликав всіх пам’ятати, що школа — це єдина велика родина.
Потім до присутніх звернувся директор школи Кравченко Володимир Володимирович. У своєму зверненні він зазначив, що особливо радий бачити нове покоління учнів.
Пізніше слово було надано аташе Генерального Консульства Російської Федерації у м. Львові Михайлу Львовичу Авер’янову. Він зачитав звернення Генерального Консула Олега Юрійовича Астахова з нагоди святкування Дня знань. Зокрема, Консул побажав педагогам нових творчих успіхів у нелегкій, але життєво необхідної професії, а учням — зберігати добрі традиції школи.
Перед присутніми виступив дитячий танцювальний клуб «Тріумф» під керівництвом Ефімової Лариси Сергіївни.
Після закінчення урочистої частини, директор школи В. В. Кравченко, аташе М. Л. Авер’янов і протоієрей Микола Баранов в актовому залі школи провели відкритий урок для 10-11-х класів на тему «Україна — моя держава».