Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.05.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. 15 років інституту МАУП ім. Блаженнішого Митрополита Володимира

19 травня відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 15-річчя Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля УПЦ, Міжрегіональної Академії управління персоналом.
З благословення митрополита Антонія клірики єпархії — протоієрей Олександр Дацюк, протоієрей Сергій Причишин та протоієрей Михайло Ільницький, які працюють викладачами кафедри українського православ’я і теології XI МАУП, взяли участь в урочистих заходах з нагоди Ювілею.
Митрополит Антоній
у своїй вітальній адресі зазначив: «Сердечно вітаю професорсько-викладацький склад, студентів та персонал Хмельницької Міжрегіональної Академії управління персоналом імені Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з 15-річчям створення навчального закладу!
Ювілей — це особлива, зворушлива і святкова подія!
З давніх часів, освячених вірою і вдячністю Богу, є традиція, відзначаючи ювілейні дати, давати об’єктивну оцінку справі, яку ми робимо, дякувати Богу за Його керуючу нами Десницю, і знову, з новими силами, братися за роботу, продовжуючи справу, до якої ми покликані через Божий Промисел, несучи кожен на своєму місті служіння Богові і людям.
15-річний Ювілей — це важливий етап у житті Академії, яка за цей невеликий період сформувала освітянські та виховні традиції, засновані на синтезі науки, патріотизму та духовності.
Школа будь-яка — це формування професіоналізму. МАУП — це дещо більше, адже тут дбають не лише про високий рівень освіти, але й про виховування особистості та чеснот, які допомагатимуть молодим людям вірно розставити життєві пріоритети, визначитися зі світоглядною позицією та повноцінно жити, творчо втілюючи набуті в Академії знання та навички у професійну діяльність та особисте життя.
За 15 років через Хмельницький інститут МАУП пройшло чимало студентів. Багато хто з них сьогодні займає високі Державні посади, хтось заснував власний бізнес, дехто трудиться у засобах масової інформації, тощо — але усіх випускників цього навчального закладу відрізняє чесність, сумлінність, професіоналізм.
Отже, Хмельницький інститут МАУП сьогодні успішно несе свою місію, навчаючи молодих людей, які вирішили присвятити своє життя служінню Державі і людям, бути не лише зразковими майстрами своєї справи, але й справжніми людьми, патріотами України, люблячими Бога, Батьківщину і наш чудовий український народ.
Вірю — Хмельницький інститут МАУП і у майбутньому буде рости та удосконалюватися у науковій, викладацькій та виховній сферах, випускаючи для служіння народові чесних, високоосвічених і духовно чистих фахівців!
Нехай Господь благословить усі Ваші труди та добрі починання, які нехай завжди увінчуються гарними плодами, а їх можливо отримати лише помноживши професійні навички на Боже благословення, що є плодом віри і щирої молитви!»