Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.04.2011. ЛУЦЬК. Священик звершив богослужіння у військовій частині

12 квітня у військовій частині № 1141 Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України міста Луцька, була відслужена Божественна Літургія.
За благословеням митрополита Луцького і Волинського Ніфонта організував і проводив службу священик Георгій Віхоть, що добре знайомий солдатам, адже він відвідує з духовними бесідами частину вже не один рік.
До Таїнств Сповіді та Святого Причастя приступили всі бажаючі з особового складу частини, як солдати строкової служби, так і офіцери.
Священнослужителі Луцька щотижня проводять зустрічі та бесіди із солдатами, під час яких обговорюють різноманітні духовні питання, намагаються розрадити та підтримати солдат у нелегкій службі.
А Сповідь і Причастя під час постів вже стали органічною частиною життя військової частини. Їм передує тривалий період підготовки та роз’яснення, адже серед солдатів трапляються такі, для яких це відбувається вперше.
Після служби отець Георгій привітав військових зі Сповіддю та Святим Причастям, та побажав у доброму здоров’ї та гарному настрої дочекатися Пасхи.