Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.03.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Владика Антоній привітав головного лікаря онкодиспансера з Ювілеєм

10 березня митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав головного лікаря онкодиспансеру міста Хмельницького Бриндікова Леоніда Миколайовича з Його 60-ти річним Ювілеєм.
Вітаючи Ювіляра Архіпастир наголосив:
Вельмишановний Леоніде Миколайовичу!
Від імені духовенства і віруючих Хмельницької єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто щиросердечно вітаю Вас з 60-річним Ювілеєм!
Ваша благородна професія лікаря, яку Ви обрали для служіння народові, є однією з тих професій, що ніколи не втратять своєї важливості і високого значення: протягом усієї своєї історії людина завжди потребувала і потребує медичної допомоги, яка з кожним роком вдосконалювалася, зокрема, завдяки і Вашій невтомній праці. У всі часи Ваше важке та благородне служіння залишається одним з наймилосердніших, адже воно вимагає самопожертвування й особливої уваги та доброти до усіх, без винятку, людей.
Міцне здоров’я — це найдорожче, що є у людини. Своєю добротою, знанням справи Ви вже чималий час повертаєте сотні людей до повноцінного життя. Душевне тепло, увага, яку Ви надаєте людям, гідні глибокого визнання та вдячності. Ваші добрі справи були помічені і священноначалієм нашої Церкви, за що Ви неодноразово відзначалися багатьма високими Церковними нагородами.
Незважаючи на всі складнощі, які випробовує сьогодні сфера охорони здоров’я, народна любов і повага до Вас – щирої та доброї людини, залишається незмінною: я переконаний, що у багатьох мешканців Хмельниччини знайдеться чимало теплих слів подяки Вам за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.
Низький Вам уклін за всі Ваші добрі справи! Щиросердечно бажаю Вам невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у Вашій важливій праці! Молюся, щоб щастям і любов’ю наповнювався кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносила задоволення і радість.
Нових ідей Вам і перемог, надійних і вірних друзів, процвітання і добробуту Вам і Вашій родині!
Нехай Всемилостивий Господь благословляє усі Ваші добрі справи та починання і допомагає у нелегкому служінні на благо подолян та усього українського народу!
У благословення за старанні труди на благо Святої Церкви Митрополит Антоній вручив Бриндікову Л.М. Орден УПЦ – Св. Вмч. Георгія Побідоносця.