Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.12.2010. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав з ювілеєм голову Апеляційного суду

28 грудня митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав голову Апеляційного Суду Хмельницької Області Леванчука Олексія Миколайовичу с 60-ти річним ювілеєм.
У вітальній адресі Архіпастиря зокрема зазначалось:
Вельмишановний Олексіє Миколайовичу!
Від імені духовенства і віруючих Хмельницької єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто сердечно вітаю Вас з 60-річним Ювілеєм!
Промислом Божим Ви – людина порядна та чесна вже багато років очолюєте Апеляційний суд Хмельницької області, стоячи на варті Закону та інтересів Держави, сумлінно ведучи боротьбу з правопорушеннями та оберігаючи життя наших громадян від злочинних посягань!
Ми – жителі Подільського краю, по праву пишаємося Вами — справжнім професіоналом своєї справи, людиною, яка гідно виконує покладений Державою обов’язок і часто, навіть ризикуючи життям, мужньо відстоює Закон і Справедливість!
Ваше служіння важке й почесне. Про важливість та відповідальність судейської справи свідчить хоча б той факт, що слово «суд» на сторінках Святого Письма зустрічається більше 1000 разів.
Найвідомішу істину, щодо звершення Божого Суду над усіма людьми містить, зокрема, Євангеліє від Матфія, де говориться: «…бо за словами своїми будеш виправданий, і за словами своїми будеш засуджений… » (Матф.12,37). Водночас Євангеліє радить нам миритися з кривдником раніш, ніж відбудеться людський суд, проявляючи християнську милість, всепрощення і застосовуючи просту практичну життєву мудрість (Лк.12,58).
Чимало інших місць Св. Письма навчають нас праведному життю, нагадуючи про те, що Божого Правосуддя не уникнути жодній людині, яка прийшла у цей світ…
Закликаю на Вас, Шановний Олексій Миколайович, Боже благословення й молюся, щоб Всемилостивий Господь допомагав Вам у нелегкому, але благородному служінні, дарував міцне здоров’я, натхнення і все необхідне для подальшої плодотворної праці на благо Українського народу та на радість усім тим, хто любить Вас і шанує!
З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ
+ Антоній,
Митрополит
Хмельницький і Старокостянтинівський