Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.11.2010. ВАШИНГТОН. Архієпископ Вашингтонський привітав Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з 75-річчям

ЙОГО БЛАЖЕНСТВУ
БЛАЖЕННІШОМУ ВОЛОДИМИРУ
МИТРОПОЛИТУ КИЇВСЬКОМУ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ
ПРЕДСТОЯТЕЛЮ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
Дорогий Брате та Співслужителю, Христос посеред нас!
Ми вітаємо Ваше Блаженство з цією радісною та чудовою подією сімдесят п’ятої річниці Дня Вашого Народження. Від імені Священного Синоду єпископів Православної Церкви Америки, кліру та вірян, я хотів би висловити Вам наші найщиріші вітання та побажання.
Багаторічне служіння Вашого Блаженства Святій Православній Церкві є зразком неймовірного та мудрого керівництва. Православна Церква Америки з любов’ю пригадує низку Ваших візитів до США. Крім того, ми вдячно пригадуємо, як Ваше Блаженство гостинно вітали численні делегації нашої Церкви, котрі прибували аби вклонитись святим місцям Києва й України. Той особливий зв’язок теплих братерніх відносин між нашими Церквами розвинувся і підтримується Вашим особистим товаришуванням з багатьма ієрархами, кліриками та вірянами Православної Церкви в Америці. Це те, що ми дуже високо цінуємо, смиренно дякуючи Всемилостивому Богу, що прославляється в Святій та Животворчій Трійці.
Нехай же Великий Першосвященник, Добрий Пастир і Спаситель Ісус Христос подасть Вашому Блаженству міцне здоров’я та мир, аби Ви ще багато років «право правили слово Божої істини».
З братньою любов’ю во Ісусі Христі, Господі нашому,
† Іона,
Архієпископ Вашингтонський
Митрополит всієї Америки і Канади