Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.11.2010. КИЇВ. В КДА відкрилася виставка, присвячена 75-річчю Предстоятеля УПЦ

21 листопада, в церковно-археологічному кабінеті Київських духовних шкіл відкрилася виставка, присвячена 75-річчю Предстоятеля Української Православної Церкви.
На виставці представлені фотографії та документи із особистого архіву Блаженнішого Владики, картини, ікони, нагороди, церковне начиння, передані Блаженнішим Митрополитом Володимиром у дар Київським духовним школам.
Після відкриття виставки ректор КДАіС архієпископ Бориспільський Антоній від імені професорсько-викладацької корпорації та студентів поздоровив Митрополита Володимира з наступаючим ювілеєм. В своєму слові владика ректор відзначив, що ті 75 років, які прожив Блаженніший відображають в собі всю історію нашого народу. Господь з дитинства поставив Предстоятеля до такого нелегкого послуху та одарив багатьма талантами: богослова, проповідника, адміністратора.
Наприкінці вітального слова, владика Антоній подякував Предстоятеля за ту любов, яку він постійно проявляє до духовних шкіл та побажав довгих і благих років життя. Владика ректор подарував Митрополитові букет білих троянд та вітальну адресу, на якій поставили свої підписи викладачі та студенти.
У слові-відповіді Первосвятитель подякував ректора, викладачів та вихованців за поздоровлення.
Сайт КДАіС