Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.11.2010. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир відкрив виставку дитячих малюнків «Діти – Предстоятелю»

20 листопада в Галереї «Соборній», що на місці будівництва Свято-Воскресенського кафедрального собору УПЦ, Блаженніший Митрополит Володимир відкрив виставку дитячих малюнків «Діти – Предстоятелю».
Ідею проведення конкурсу запропонував інформаційно-просвітницький відділ Чернігівської єпархії. Два місяці тому було оголошено конкурс і кожний бажаючий міг надсилати свої роботи. Головна мета його проведення – дати можливість дітям висловити власні ставлення й думки про роль і важливість Предстоятеля Української Православної Церкви.
Тому спеціально до дня народження Архіпастиря інформаційно-просвітницький відділ Чернігівської єпархії Української Православної Церкви, з благословення архієпископа Чернігівського і Новгород-Сіверського Амвросія (в межах Чернігівської єпархії), оголосив конкурс дитячих малюнків на тему «Діти – Предстоятелю».
Відкриваючи виставку, Владика Володимир подякував організаторам за зроблену справу та побажав дітям бути щасливими та завжди Бога в своїх серцях.
В вою чергу, архієпископ Амвросій від імені учасників поздоровив Архіпастиря із 75-річчям та підніс йому солодкий подарунок – торт у вигляді книги.
Після цього, Блаженніший Митрополит Володимир переглянув експозицію робіт та невеликий концерт і вручив організаторам та учасникам конкурсу благословення грамоти.
Свої творчі роботи й невеличкий святковий концерт маленькі жителі Чернігівщини присвятили 75-річчю Архіпастиря. Організатори відзначають, що взагалі надійшло більш ніж 300 малюнків.