Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.11.2010. ВІННИЦЯ. Архієпископ Симеон привітав телевізійників з професійним святом та освятив приміщення однієї з вінницьких телестудій

16 листопада, в день свята працівників телебачення, радіо та зв’язку, архієпископ Симеон привітав керівників вінницьких телерадіокомпаній.
Цього ж дня, на запрошення керівництва ВГТРК «Вінниччина», владика освятив приміщення телестудії та благословив її працівників. Генеральному директору телерадіокомпанії «Вінниччина» Ларисі Олексіївні Бузі, архієрей вручив орден святої праведної Анни. Як зазначив у вітальному слові владика, ця нагорода є відзнакою за багаторічну співпрацю телерадіокомпанії та Вінницького єпархіального управління.
Ось уже 6 років як у ефірі «Вінниччини» виходить щоденна програма «Про Вічне», яку веде секретар Вінницького єпархіального управління протодиякон Владислав Демченко. Протягом двох років спільними зусиллями створювався інший духовно-просвітницький проект «Святині Поділля». Одна з передач цього проекту про Лядівський монастир, у 2006 році була удостоєна І Премії Міжнародного фестивалю «Покров» у м. Києві.
Вітаючи телевізійників зі святом, владика Симеон побажав їм Божої допомоги у добрих справах. «Нехай у Ваших програмах буде менше негативу і більше позитиву, нехай у кожен будинок вони несуть радість, задоволення і будуть неодмінно цікавими» — сказав архієрей.
Прес-служба Вінницької єпархії