Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.11.2010. КИЇВ. Новий номер студентського журналу «Академічний літописець» присвячений 75-річчю Блаженнішого Митрополита Володимира

Новий номер журналу присвячений 75-річчю Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.
На початку номера надруковане слово Блаженнішого Митрополита Володимира, виголошене в Хресто-Воздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври перед викладачами і студентами Київських духовних шкіл 1 вересня 2010 року. У номері вміщено спогади про Митрополита Володимира, як ректора Московських духовних шкіл, також своїми враженнями про Блаженнішого владику поділилися викладачі, студенти та вихованці Академії і Семінарії.
У журналі також є постійна рубрика «Питання ректору», де архієпископ Бориспільський Антоній відповідає на запитання студентів духовної школи. Продовжено найважливішу рубрику в житті духовної школи — «Хіротонії студентів і вихованців КДАіС».
У новому номері студентського журналу присутня значна кількість статей, написаних вихованцями Київських духовних шкіл. Публікації відображають різні аспекти студентських інтересів і життя: від богословських питань до поезії і кінематографу.
Новинний фотоматеріал зібраний у рубриці «Наш фотолітопис», в якій міститься інформація про найважливіші події минулого півріччя і про засідання Студентського наукового товариства.
www.kdais.kiev.ua