Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.10.2010. МАДРИД. Архієпископ Симеон зустрівся з Послом України в Іспанії

Перебуваючи з візитом у Іспанії, архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон 23 жовтня зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України у цій країні А. А. Щербою.
Під час бесіди сторони говорили про положення та проблеми української діаспори в Іспанії, про релігійне та суспільне життя наших співвітчизників у цій країні, а також були обговорені питання можливої співпраці між Церквою та державними установами в згаданій сфері. На завершення зустрічі архієпископ Симеон подарував українському дипломату Почаївський образ Божої Матері і побажав допомоги Божої в трудах на благо України.
Архієпископа Симеона супроводжували: Голова Синодального Відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик), заступник голови Щербакова О. В., секретар Відділу зовнішніх церковних зв’язків Української Православної Церкви протоієрей Миколай Данилевич та співробітник ВЗЦЗ УПЦ А. Ю. Кобилецький.
Зі сторони Посольства в зустрічі взяла участь третій секретар українського дипломатичного представництва пані М. Шерстньова.