Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.10.2010. КИЇВ. Вікарій Київської Митрополії взяв участь у Всеукраїнському освітньо-виховному заході

30 вересня, у день Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, благодійна організація «Фонд культури Федерації Профспілок України» провела Всеукраїнський освітньо-виховний захід під назвою: «Віра. Надія. Любов», який відбувся на Софійській площі у Києві.
Свято відбувалося у рамках реалізації Декларації намірів про взаємодію між Українською Православною Церквою і Федерацією профспілок України з питань духовного розвитку трудящих задля відстоювання духовних та соціально-культурних інтересів трудящих, сприяння збереженню загальнолюдських цінностей та духовної культури народу.
За благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира участь у святі прийняв вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Пантелеімон.
Спочатку, владика прочитав молитву до мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, після чого звернувся до присутніх із вітальним словом.
У концерті, що завершував свято, взяли участь хори класичної і духовної музики, ансамблі скрипалів, народні і сакральні аматорські колективи та творчі ансамблі інвалідів та людей з фізичними вадами та естрадні виконавці.