Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.06.2010. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Священнослужителі благословили новопризначеного голову району

7 червня о одинадцятій годині ранку, заступник голови Волинської облдержадміністрації Карпюк Віталій Володимирович, в залі для засідань Ратнівської райдержадміністрації, зачитав розпорядження президента УкраЇни №885/2010-рп від 4 червня 2010 р. про призначення В.О.Трикоша головою Ратнівської районної держадміністрації і побажав самовіддано трудитися на благо жителів Ратнівщини. Він також подякував А. С. Харламповичу, попередньому голові та його команді за ту працю, що підтримувала поліський район на належному рівні.
Благочинні Ратнівської і Гірниківської округ, протоієреї: І. Цюркало і І. Хіночик подякували минулому керівництву за хороше відношення до священнослужителів району, а Валерію Олександровичу Трикошу, котрий опікується будівництвом церкви на честь преподобного Агапіта Печерського, побажали довго і плідно працювати для добробуту суспільства, поліського народу, та слави Святої Церкви і прислуховуватися до порад свого духовного наставника.
Благочинні разом з настоятелем Амфілохіївської церковної громади смт. Ратне протоієреєм А. Гурським, подарували ікони і попросили голову, щоб ікона Божої Матері «Достойно есть» була розміщена в робочому кабінеті, а складні ікони брали завжди в дорогу.
Після всіх виступів та промов присутні в залі вітали новопризначеного голову.
Протоієрей Іоанн Хіночик