Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.01.2010. ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт привітав представників господарського суду області з січневими святами

11 січня, колядники єпархії на чолі з митрополитом Ніфонтом завітали у гості до господарського суду Волинської області. Після колядок у виконанні студентів семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра архіпастир подарував для голови суду заслуженого юриста України Віктора Кравчука ікону Різдва Христового та настільний церковний календар. Владика побажав працівникам судової системи області мудрості та терпіння у несінні свого життєвого хреста.
Віктор Оксентійович подякував митрополиту та колядникам за візит і піснеспіви та запросив колядників через рік знову завітати і порадувати працівників суду Різдвяними привітаннями. Усім приємно, коли посеред робочих буднів згадуєш про те, що Різдвяні свята продовжуються. Господарський суд Волинської області не тільки забезпечує на належному професійному рівні розгляд господарських справ і розв’язання конфліктів, які виникають у складних умовах реформування економіки, але й проводить значну аналітичну й профілактичну роботу в координації з правоохоронними і контролюючими органами.
Всі судді та працівники суду докладають максимум зусиль для зростання авторитету господарського суду області та спрямовують весь свій творчий потенціал на захист Закону, а значить на благо держави і кожного, хто своєю працею зміцнює її економіку, сприяючи поліпшенню добробуту людей.