Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.12.2009. ЛЬВІВ. Голова Синодального військового відділу УПЦ відвідав Личаківську виправну колонію № 30

20 грудня голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин разом із начальником відділу у справах релігії Львівської обласної державної адміністрації Романом Курашем та представниками Українського Біблійного товариства і Міжнародного благодійного фонду «Людина та її світогляд» на чолі з Р.Вовком відвідав Личаківську виправну колонію № 30 з нагоди свята Біблії. Владика виголосив слово і відправив молебень Господу нашому Іісусу Христу, Богородиці, та святим просвітителям рівноапостольним Кирилу і Мефодію, перекладачам Святого Письма на церковнослов’янську мову.
Молебень супроводжувався співом хористів з архієрейського хору. Р.Вовк ознайомив засуджених з історією створення та основними напрямками діяльності товариства та благодійного фонду, а також закликав слухачів до вивчення Святого Письма. Примірники Біблії, що їх подарували представники Біблійного Товариства, були передані для загального користування у бібліотеку виправної установи.
Представник Обласної Державної адміністрації Роман Кураш у своєму слові звернув увагу слухачів на важливість дотримання християнських норм моралі у кожному місці нашого перебування.
Після завершення офіційної частини святкування засуджені мали можливість особисто поспілкуватися з архієпископом Августином та іншими учасниками свята.
Прес-служба Львівської єпархії