Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.12.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав правоохоронців області з професійним святом

17 грудня, на запрошення начальника МВС України в Хмельницькій області генерал-майора Володимира Івановича Гаврилюка та за благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк прийняв участь в урочистостях з нагоди 18-ї річниці міліції України, яке відбулося в приміщенні обласної філармонії міста Хмельницького.
Отець Олександр від імені Митрополита Антонія зачитав вітальну адресу Архіпастиря в якій зокрема було зазначено:
«Вельмишановний Володимире Івановичу!
Від імені духовенства, віруючих подолян, та від себе особисто сердечно вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників МВС Хмельниччини з професійним святом – Днем міліції!
Ви та усі працівники МВС Хмельниччини пов’язали свою долю з важкою і героїчною професією. Саме Вам довірено стояти на варті інтересів держави, боротися з порушеннями закону і порядку, оберігати життя і спокій наших громадян – це почесно і відповідально!
Ми – жителі Подільського краю по праву пишаємося Вами — справжніми професіоналами, які гідно виконують свій обов’язок і ризикуючи життям, мужньо борються із злочинцями!
Особливо хочу зазначити, що сьогодні служба в правоохоронних органах важка і небезпечна. Вона вимагає відданості, величезної напруги сил, волі і мужності.
Нам добре відомо, що завдяки самовідданій службі Подільських міліціонерів за останні роки в регіоні вдалося добитися позитивних зрушень в боротьбі із злочинністю, в забезпеченні суспільного правопорядку і безпеки.
Бажаємо Вам, шановний Володимире Івановичу, та усім правоохоронцям щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я України!
Нехай Всемилостивий Господь благословляє усі Ваші добрі справи та починання і дарує усе необхідне для життя і спасіння!
З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ
+ Антоній,
Митрополит
Хмельницький і Старокостянтинівський»