Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.12.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Головного спеціаліста області у справах релігії нагороджено орденом УПЦ

12 грудня, митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, від лиця єпархії привітав Головного спеціаліста сектору у справах релігій і національностей управління з питань внутрішньої політики Обласної Державної Адміністрація Фурмана Миколу Миколайовича з Його 50-ти річним Ювілеєм!
«У святковий день хочу зазначити, що Ви, шановний Миколай Миколайович, відомі тисячам віруючих людей Подільського краю не лише як видатний релігіє знавець, але й як добра, щира та чуйна людина, що зробила чималий внесок у вирішення актуальних питань в релігійній сфері області, чимало потрудилися у залагодженні міжконфесійних конфліктів та утвердженні між церковної терпимості та теренах краю.
Щиросердечно бажаю Вам доброго здоров’я, миру, злагоди та усього найкращого. Нехай Вас завжди оточують добрі та щирі люди, щастям, затишком та світлими подіями повниться життя. Нехай людська шана дубе подякою Вам за плідну працю,уміння творити добро.
Молюсь, щоб Всемилостивий Господь благословляв усі Ваші добрі справи та починання», – зазначив архіпастир.
За усердні труди на благо Церкви Христової та в зв’язку з Ювілеєм Митрополит Антоній вручив Миколі Миколайовичу Орден Української Праволсавної Церкви Святого Рівноапостольного Князя Володимира ІІІ ступеня.
Прес-служба єпархії