Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.12.2009. ЛУЦЬК. Духовенство єпархії побувало на урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України

3 грудня, у Палаці культури відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Розпочалися святкові заходи із покладання квітів на меморіалі Вічної слави. Привітати представників збройних сил нашого краю прибули місцеві владці, священнослужителі та митці.
В числі запрошених були й представники єпархії на чолі з головою єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями, настоятелем Свято-Георгіївського храму протоієреєм Олександром Мазураком.
Візит духовенства на свято військових, свідчить про повагу Української Православної Церкви до професії військовослужбовця і про те, що вона завжди готова надати духовну підтримку усім хто до неї звертається.
Недавно голова єпархіальних відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями єпархії протоієрей Олександр Мазурак взяв участь у зборах військового духовенства УПЦ. На зборах представники єпархій поділилися своїми напрацюваннями, поспілкувалися з керівниками військових відділів інших єпархій. Учасники зборыв побачили, як вони працюють, розповіли про проблеми та труднощі, що виникають під час організації співпраці зі Збройними Силами та правоохоронними органами.

Прес-служба єпархії