Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.07.2009. ЧЕРНІГІВ. Розпочинається Всеукраїнській скаутський табір «Літні зорі»

З 17 по 31 липня буде проходити Всеукраїнській скаутський табір «Літні зорі». Місце проведення — Чернігівська область, селище Седнів. Табір буде проходити на території обладнаної бази. Діти будуть проживати в будиночках, харчування централізоване. Саме селище Седнів потрапило в двадцятку найгарніших місць України.
У програмі — заняття з ТПТ, виживання, орієнтування, зв’язку, медицини, рятувальних робіт, флористики, театру, журналістики. У всіх буде можливість здати на нашивку спеціалізації та прийняти участь в тематичному поході. Окрім того, впродовж табору будуть проходити спецкурси за вибором. Для скаутів з усіх локальних організацій буде створена можливість здати іспити на третій розряд та отримати личку.
До участі запрошуються учасники від дев’яти років за рекомендацією скаутського керівництва.
Вартість для учасників з Києва — 750 грн. (для учасників з інших міст — 650 + проїзд). Для однієї дитини з багатодітної сім’ї вартість 600 грн. (при наявності підтверджувального документу), для двох дітей з однієї сім’ї — 850 грн., для трьох дітей з однієї сім’ї — 1000 грн + проїзд. Гроші, мобільні телефони та інші електронні вироби для використання в таборі заборонені!
Всі діти мусять здати своїм безпосереднім керівникам наступні документи:
1. Оригінал свідоцтва про народження.
2. Довіреність, заповнену одним з батьків на безпосереднього повнолітнього керівника дитини.
3. Копію першої сторінки паспорту одного з батьків.
4. Довідку з дитячої поліклініки про те, що дитина не хворіє на інфекційні захворювання та про сан-епід стан вдома (береться за три дні до від’їзду). Без вищезазначених документів діти будуть відправлятися додому.
Заявки приймаються до 26 червня.
«Православні скаути України»