Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.06.2009. ЛУЦЬК. П’ятнадцяту річницю закінчення навчання у ВДС відсвяткували випускники 1994 року

Понад двадцять священників вийшло зі стін Волинської Духовної Семінарії проповідувати Слово Боже 1994 року. Промисел Божий послав кожного пастиря на місце його служіння, і випускники ВДС несуть священицький послух по усій Україні. У Луцьку з випускників 1994 року відомий багатьом православним протоієрей Володимир Яцишин – настоятель храму Всіх Святих Землі Волинської. Через п’ятнадцять років після випуску у вівторок 2 червня усі вони зібрались у священних стінах семінарії принести подяку Господу за усі свої досягнення.
З благословення ректора Волинської Духовної Семінарії митрополита Луцького і Волинського Ніфонта святкове богослужіння пройшло в кафедральному Свято-Покровському храмі міста Луцька. Службу очолив почесний ректор ВДС протоієрей Петро Влодек. Розділив свято з випускниками також кандидат богослов’я протоієрей Валентин Негода. Батюшки подякували Господу за прожиті роки, за усі звершення на ниві Христовій.
Було у отців про що поговорити, чим поділитись, адже п’ятнадцять років – це той період, коли посіяне починає давати перші плоди, коли першою рідкою сивиною заявляє про себе набута трудами і випробовуваннями мудрість.
Багато привітних і теплих привітань і побажань було сказано у цей день, але у кожному привітанні рішуче і натхненно звучало побажання надалі трудитись у славу Божу і вести паству до Єдиного Пастиреначальника Господа Ісуса Христа.
Прес-служба Волинської єпархії