Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.08.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав начальника управління Державного Департаменту з питань виконання покарань з Днем народженням

Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав начальника управління Державного Департаменту з питань виконання покарань України у Хмельницькій області Генерал-майора Тимофія Володимировича Якимчука з Днем народженням.
У вітальній адресі було сказано:

«Вельмишановний Тимофіє Володимировичу!

Сердечно вітаю Вас з Днем народження!
Щиро радий мати у Вашій особі надійного друга та доброго порадника!
Високо цінуючи нашу давню дружбу, у сьогоднішній день хочу зазначити, що саме завдяки Вам пенітенціарна система Хмельниччини упевнено йде у майбуття шляхом докорінних змін та реформ.
Процес виправлення людини тривалий та болісний, враховуючи це та дбаючи про майбутнє, Ви, як мудрий педагог, першим в Україні почали будувати у виправних колоніях Божі храми, закликаючи до каяття тих, хто вчинив злочини та опинився за гратами, адже процесу гріховного розладу може дієво протистояти лише внутрішнє оздоровлення людини, будучи наслідком процесу дії на душу спасительної Божої сили, іншими словами – Божественної благодаті.
Мені приємно, що влада і Церква цінують Ваші труди, нагороджуючи Вас високими відзнаками і маю упевненість, що Всемилостивий Господь за Ваші добрі справи воздасть Вам сторицею!
Закликаю на Вас Боже благословення, молюся, щоб Всемогутній Бог дарував Вам міцне здоров’я, мир, злагоду, сімейний затишок та усе необхідне для життя й спасіння!

З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ

+ Антоній
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ»