Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.02.2008. ЧЕРКАСИ. Пройшов показ кращих фільмів фестивалю Православного кіно «Покров»

В рамках соціальної акції «Народний кінозал» відбулася демонстрація кращих фільмів фестивалю Православного кіно «Покров».
Організатори перегляду кінострічок виступили ГК «Фокстрот» та «Партнер», Черкаська єпархія УПЦ та виконавчий комітет Черкаської міської ради.
«Народний кінозал» розпочався відкриттям прес-конференції, за участю директора Міжнародного кінофестивалю «Покров» Олександра Акулова, архієпископа Черкаського і Канівського Софронія, заступника міського голови мыста Черкаси Сергія Гури, керівників компанії «Партнер» та представників «Фокстрот» в Черкаській області Світлани Трофімової. До перегляду було представлено фільми: «В поисках отца», «Мы глухие», «Девочки-девочки», «Сталин и третий Рим», «Рай», «Громкое дело» та інші.
Глядачі безпосередньо мали змогу поспілкуватись з директором Міжнародного кінофестивалю Олександром Акуловим та організаторами фестивалю в Черкасах.
Фестиваль тривав два дні, з 22 по 23 лютого. Особливістю фестивалю відзначено вікову диференціацію глядачів – в перший день демонструвались стрічки для молоді, а на другий – фільми для старшого покоління.
Впродовж роботи православного фестивалю діяла художня виставка робіт дітей-сиріт під назвою Всеукраїнського конкурсу «Велике серце маленького життя».
Прес-служба Черкаської єпархії