Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.06.2007. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Секретар єпархії побував на святкуванні річниці Конституції України

На передодні Дня Конституції України в театрі Г. Петровського відбулися урочисті збори. За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк прийняв участь в урочистих зборах з нагоди відзначення 11-ї річниці Конституції України, які відбулися у приміщенні Хмельницького обласного музично-драматичного театру імені Петровського.
В урочистостях, також, прийняли участь представники влади, силових структур, ветеранських спілок, творча інтелігенція, студентство і громадськість міста.
З вітальними промовами виступили перші особи міста: Голова Хмельницької Обласної державної адміністрації – О. Буханевич, Голова Хмельницької Обласної Ради – І. Гладуняк, Хмельницький міський голова С. Мельник.
Отець Олександр зачитав вітальну адресу митрополита Антонія до усіх присутніх, в якій було зокрема зазначено: „Вітаю усіх присутніх з 11-річницею Конституції України. Висловлюю надію, що Основний Закон нашої Держави – Конституція ні в якому разі не буде лише символом Держави, але «живим», діючим Законом, гарантією прав людини, що регламентує життя кожного громадянина, для чого потрібно багато працювати усім – і представникам влади, і політикам, і народним депутатам, не забуваючи про Бога і благословення Матері Церкви Православної, що дозволить приймати вірні рішення та плідно трудитися в усіх галузях”.
Прес-служба Хмельницької єпархії