Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.06.2007. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Клірик єпархії привітав представників ВУЗу з ювілеєм

27 червня Хмельницький університет управління та права відсвяткував свій 15-літній ювілей. Урочистості розпочалися з вручень дипломів випускникам навчального закладу, після чого, в приміщенні облмуздрамтеатру ім. Г. Петровського відбулися урочистості з нагоди ювілею навчального закладу. За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, в урочистостях прийняв участь секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк.
Отець Олександр зачитав вітальний лист владики Антонія, ректору Хмельницького університету управління та права професору В. Олуйку, а також професорсько-викладацькому складу і випускникам університету.
Після вітального слова, за благословеням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира за співпрацю з Хмельницькою єпархією, активну участь у церковно-світських конференціях та з нагоди Ювілею, ректор ХУУП, професор В. Олуйко був нагороджений Орденом Преподобного Нестора Літописця ІІ ступеня; доцент кафедри філософії та політології, к.ф.н. А. Вальчук – медаллю «Харківський собор – 15 років».
Прес-служба Хмельницької єпархії