Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.06.2007. ЛУЦЬК. Відбулось відкриття дитячого літнього лагеря в м. Берестечку

На запрошення дирекції загальноосвітньої школи м. Берестечка та по благословенню митрополита Луцького і Волинського Ніфонта учні Волинської Духовної Семінарії беруть у часть в проведенні пришкільного оздоровчого табору «Джерельце».
Така співпраця триває вже третій рік поспіль. Студенти організовують різноманітні вікторини і конкурси на біблійну тематику, не залишаються поза увагою і спортивні розваги. Обов’язковим елементом виховної програми є молитва перед та після трапези. Серед іншого також запланована екскурсія до Свято-Троїцького храму м. Берестечка.
Цьогорічний табір зібрав чималу кількість дітей м. Берестечка — це 170 осіб. Перед початком проведення табору благочинний Берестечківської округи прот. Димитрій Петрущак відслужив молебень. Після вітальних слів директора і священика студенти ВДС (а цього року це трое учнів ВДС та дві учениці курсів-регентів псаломщиків) під керівництвом викладача та помічника інспектора ВДС ієродиякон Ніфонта (Омельчука) поставили виставу. Табір триватиме до 19 червня 2007 року.
Прес-служба Волинської єпархії