Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.05.2007. КІРОВОГРАД. Секретар єпархії взяв участь у відзначенні ювілею театру танцю «В гостях у казки»

В обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 25-ої річниці з дня народження лауреата міжнародних фестивалів, лауреата обласної премії імені Ю. Яновського народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки».
За благословенням єпископа Кіровоградського і Олександрійського Пантелеімона секретар єпархії протоієрей Петро Сидора тепло привітав славетний колектив і вручив йому Архієрейську Грамоту та ікону Божої Матері.
Школа естетичного виховання «’В гостях у казки» Новенської селищної ради м. Кіровограда – сучасний палац хореографічного мистецтва. Тут створені всі умови для навчання та виховання молодого покоління віком від 5 до 20 років. Навчання розраховане на 11 років. Педагоги-хореографи на основі багаторічного досвіду розробили особливу методику навчання. Ансамбль «В гостях у казки» виступав на найпрестижніших сценах України, виїздив на міжнародні фестивалі до Польщі, Болгарії, Румунії, Македонії, Латвії, Туреччини, Грузії, Білорусі, Росії. У свою чергу театр танцю «В гостях у казки» став ініціатором та організатором міжнародного фольклорного фестивалю «’’Діти планети — посланні миру» у М.Кіровограді. На його заходах вже побували 1000 дітей з 9 країн світу.
Перед кожною гастрольною поїздкою керівники ансамблю звертаються за благословенням до православних священнослужителів єпархії.
Прес-служба Кіровоградської єпархії