Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.05.2007. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Архієрей відвідав парафію в селі Бокиївка

Високопреосвященніший Антоній, Архієпископ Хмельницький і Шепетівський освятив куполи, хрести та нові дзвони, які були встановлені на храм в честь ікони Божої Матері «Прізрі на смирення» с. Бокиївка Волочиського округу. На протязі останніх двох років ця новобудова ведеться меценатом – уродженцем села Бокиївка, колишнім прокурором Хмельницької області, щирою та віруючою людиною – Іваном Сибігою. У цей погожий травневий день сама природа святкувала разом із мешканцями села цю величну подію. Під спів тропаря Воскресінню Христову Високопреосвященнішого Владику зустріли благочинний Волочиського округу – протоієрей Сергій Теслюк, духовенство району та чисельні мешканці села.
У духовно-піднесеній атмосфері було відправлено чин освячення куполів та дзвонів, які одразу було встановлено на новобудову. Храм, будучи увінчаним новими куполами, одразу набув вигляду величності й довершеності, неначе духовний маяк усього краю, який кличе до пристані спасіння у бурхливому морі повсякденної метушні тисячі вірних сердець.
Глас передзвону одразу сповістив усій околиці про величну подію, додавши величі та святковості усьому дійству.
На завершення, Архієпископ Антоній звернувся до усіх присутніх з промовою, у якій висловив подяку усім людям, що у сьогоднішній непростий час докладають зусилля для відродження духовності нашого народу, закликавши благословення на усіх присутніх.
Прес-служба Хмельницької єпархії.