Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.05.2006. КІРОВОГРАД. Секретар єпархіального управління відвідав учасників XV-го обласного вокально-хорового фестивалю «Калиновий спів»

За благословенням єпископа Кіровоградського і Олександрійського Пантелеімона секретар єпархіального управління протоієрей Петро Сидор відвідав учасників XV-го обласного вокально-хорового фестивалю «Калиновий спів». Отець Петро від імені правлячого архієрея передав учасникам фестивалю його поздоровлення і благословення, а також від імені Предстоятеля Української Православної Церкви нагородив начальника управління культури і туризму Кіровоградської облдержадміністрації Наталії Овчаренко орденом великомучениці Варвари за заслуги перед Святою Православною Церквою.
Цей фестиваль бере свій початок у 1995 році, коли був заснований за ініціативи заслуженого працівника культури Валентини Пращур. В проведенні беруть участь аматорські колективи області та окремі виконавці. Чимало з них також беруть участь і в святі духовної пісні «Молюсь за тебе, Україно», яке проводиться на території Спасо-Преображенського собору обласного центру.
Прес-служба Кіровоградської єпархії