Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Священики завітали на завод «Радій»

За традицією нашого православного народу, після святкування Хрещення Господня віруючі християни священиків запрошували для кроплення Святою водою помешкань та будівель, в котрих живуть чи працюють, щоб благословення Боже освятило життя і працю людей.

В цьому році 27 січня, у день віддання свята Богоявлення Господнього, на запрошення науково-виробничого підприємства «Радій» зі Свято-Благовіщенського храму міста завітали ієрей Роман Загоруйко, диякон Миколай Чумаченко та помічники, щоб окропити та благословити з церковними піснеспівами працю та робочі місця дружнього колективу підприємства.
Розпочалося освячення молебнем у культурно-творчому центрі та кропленням Святою водою концертного залу, кабінетів і кімнат для дитячих танцювальних занять. Далі завітали до колективу служби соціально-побутового розвитку, до медично-оздоровчих кабінетів та приміщень, де працюють у різних сферах діяльності службовці «Радію».
І наостанок завітали до керівництва заводу, передавши привітання та особливі Благовіщенські календарі від настоятеля Благовіщенського храму протоієрея Євгенія Назаренко.