Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.11.2007. КИЇВ. У Синодальному відділі релігійної освіти, катехизації та місіонерства обговорили проведення педагогічного форуму

У приміщенні Синодального відділу релігійної освіти, катехизації та місіонерства УПЦ відбулося засідання, присвячене питанням підготовки до педагогічних виставки та конференції «Педагогіка духовності: православні традиції та сучасна освіта».
Під головуванням Голови синодального відділу архієпископа Полтавського і Кременчуцького Филипа, за участі Голови Всеукраїнського Православного пеадгогічного товариства протоієрея Анатолія Затовського, секретаря ВППО протоієрея Владислава Софійчука, секретаря синодального відділу І. П. Ковальчук та представників педагогічної громадськості, було обговорено низку питань, присвячених наступним форумам.
У зв’язку з розширенням впливу на виховання дітей навчальних курсів християнської етики, основ православної культури, етики віри тощо було також обговорено шляхи якнайширшого представлення всіма регіонами України своїх розробок у цьому напрямку.
Прес-служба Полтавської єпархії