Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Блаженійший Митрополит Онуфрій благословив проведення благодійного ярмарку в Успенському чоловічому монастирі


29 вересня Блаженніший Митрополит Онуфрій після богослужіння з нагоди 200-річчя Успенського монастиря та дня памʼяті преподобного Кукші Одеського благословив відкриття благодійного ярмарку, кошти з якого направлять на допомогу та евакуацію жителів з прифронтових територій. Про це повідомляє пресслужба Одеської єпархії.

У своєму слові до організаторів та учасників ярмарку Його Блаженство зазначив:

«Сьогодні багато людей, які знаходяться біля фронту, перебувають у важкому стані, і ми збираємо пожертви й допомагаємо цим людям. Ми допомагаємо своїм воїнам, які боронять нашу країну, нашу незалежність, нашу цілісність, і допомагаємо всім, хто постраждав і страждає від війни».

Предстоятель побажав, щоб усі пожертви, які будуть зроблені на заході, були благословенні Богом і принесли користь людям, які їх потребують.

Загалом участь у організації та проведенні ярмарку взяли 29 храмів Одеської єпархії.

«Протягом усього дня наші священнослужителі та парафіяни молилися, проводили майстер-класи для дітей, пригощали всіх бажаючих, і це принесло свої плоди», — розповіли організатори.

Завдяки проведенню заходу вдалося зібрати 380 тис. грн, які будуть направлені на допомогу та евакуацію жителів з прифронтових територій.