Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. На Закарпатті понад 2 роки діє гуманітарний склад для переселенців


У селищі Малий Березний Закарпатської області вже понад 2 роки діє склад гуманітарних речей, які безкоштовно можуть отримати вимушені переселенці та потребуючі люди. Про це повідомляє Facebook клірика Мукачівської єпархії протоієрея Серафима Гички.

Періодично парафії Мукачівської єпархії завозять до гуманітарного складу необхідні речі, серед яких дитячий та дорослий одяг, взуття, іграшки, дитячі коляски, манежі тощо.

Нещодавно, з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, за підтримки молодіжного братства на честь святителя Нектарія Егінського, що діє при Пантелеймонівському храмі смт Великий Березний, до вказаного складу було завезено нову партію гуманітарної допомоги.

«Висловлюємо щиру вдячність всім тим, хто долучився до допомоги та надає речі, які ще принесуть комусь користь! Також висловлюємо вдячність тим, хто у свій вільний час займається роздачею цих речей, а також благодійникам, які надали приміщення для доброї справи!», – написав на своїй Facebook-сторінці настоятель Пантелеймонівського храму протоієрей Серафим Гичка.